i vilken grupp ska jag träna?

JuniorGRUPPEN

Vi lär oss självförsvar, koordination och  thaiboxning på ett roligt sätt. Träningen skiljer sig inte mycket från vuxengrupperna, men är i många aspekter anpassad för juniorer. Att växa av att utvecklas (att bli bättre) samt att upptäcka att man faktiskt växer av att hjälpa andra (sina träningskamrater) att utvecklas är ledstjärnorna i juniorverksamheten. Lyckas vi med detta så skapar vi inkluderande grupper där man känner att man tillhör något och där man trivs och känner sig trygg.
Det är också viktigt att förstå att försöka bli så bra som möjligt på sin idrott alltid utgår från individen och dennes förutsättningar. Det kan med andra ord vara en lika stor prestation att gå sin första diplommatch som att vinna en VM-final för två olika individer. Att göra framsteg är det som är viktigast och varje individ har olika utmaningar att inspireras av
Juniorgruppen leds av erfarna tränare och förutom den rena thaiboxningsträningen så fokuserar vi mycket på teambuilding och mentorskap. Vi strävar efter att bygga både en hälsosam kropp och en hälsosam knopp genom träning av både fysiken och psyket. 
Ålder 8-15

nybörjare

Detta är den tekniskt lättaste gruppen. Nybörjargruppen passar perfekt för dig som har lite eller ingen som helst erfarenhet av sporten tidigare.
Alla från 15 år och uppåt är varmt välkomna.
I denna grupp tränar vi grunder och lättare kombinationer. Vi tränar på mittsar och en hel del konditionsinriktad träning.

FORTSÄTTNING

För fortsättning krävs att du tränat thaiboxning minst i 3 terminer och har goda förkunskaper hur alla grundläggande tekniker utförs.
I den här gruppen är sparring en given del av träningen och du förväntas kunna hålla en bra nivå på mittshållning. 

AVANCERAD

För att träna i den avancerade gruppen krävs att du tränat thaiboxning minst i 5 terminer och har goda kunskaper hur alla grundläggande tekniker utförs. I den här gruppen är sparring en given del av träningen och du förväntas kunna hålla en bra nivå på mittshållning. Teknikerna blir mer avancerade och kombinationerna längre. Här ställs även krav på en god kondition.

tävlingsgrupp

I denna grupp tränar endast de som har lång erfarenhet av thaiboxning, behärskar en hög nivå och god mittshållning. Deltagare i denna grupp är tävlingsaktiva eller tränar som tävlingsaktiva. Du har full koll på alla basövningar samt tekniker.
Alla elever i tävlingsgruppen får personlig coachning samt kosthjälp för att nå maximala resultat.

Att delta i tävlingsgruppen innebär att man har avvägt om man är beredd att lägga ned den tid, engagemang och det hårda arbete som krävs. Ni är en del i en grupp som utvecklas tillsammans och deltar lika mycket för era träningskamraters skull som för er egen. Ambitionen är att ha så hög närvaro som möjligt.
Det ställs höga krav på att engagera sig i verksamheten, hålla pass, stötta klubbkamrater i stort och smått, att verka för god stämning samt att  hjälpa till att skapa en välkomnande atmosfär som gynnar kontinuitet i klubben.
Det är viktigt att alla aktiva i tävlingsgruppen förstår att tävlandet endast är möjligt tack vare LMT som helhet. För att helheten ska bli så bra som möjligt förväntas alla aktiva i tävlingsgruppen att vara förebilder och göra sitt yttersta för att ge tillbaka till den övriga verksamheten.
Ni har ett genuint intresse i att göra LMT till en inkluderande miljö där alla medlemmar trivs och känner sig trygga. Detta inkluderar alla sorters handlingar som gör LMT till en bättre klubb och omfattar allt från att hålla rent och snyggt till att vara tillhands för sina klubbkompisar (nybörjare som tävlande) och se till att alla mår bra.

fightfys

Vi vet att många är intresserade av thaiboxning men som av olika anledningar tycker att det är läskigt med sparring eller att sparka och slå mot någon. Detta är ett pass där vi sparkar och slår på säckar i kombination med vikt och konditionsträning.
Fightfys är en tuff, funktionell träning i grupp för dig som vill förbättra styrka, smidighet och kondition.Vi fokuserar på styrka, rörlighet, stabilitet och koordination för hela kroppen. Du jobbar i stationer med olika redskap eller med din egen kroppsvikt. 
Vi pushar varandra i grupp för att maxa prestation och resultat!
INGEN tidigare erfarenhet krävs!

clinch

Här lär du dig att hantera den för thaiboxningen typiska nackbrottningen. Balansbrytningar, svep, knän och armbågar är del av clinchen. 

PERSONLIG TRÄNING

Vi erbjuder personlig träning i olika paket. Den personliga träningen är individuellt anpassad och ett träningsprogram läggs upp baserat på medlemmens mål och önskningar med sin träning.
Det går också att boka duo-träning där man kör PT-träning i par, kanske med bästa vännen eller sin livskamrat/partner.
Många tror att den här sortens träning endast är till för människor som har tävlingsambitioner men det är lika lärorikt och utvecklande för motionärer som helt enkelt vill påskynda sin utveckling eller om man rent av vill komma igång och få ett individuellt upplägg på sin träning för att komma i form eller öka sin förmåga inom något särskilt område. 

FÖRETAG/GRUPP

Allt mer viktigt blir det att uppmuntra sin personal till hälsa och balans i livet. 
Vi erbjuder därför företag att ha egna instruktörsledda träningstillfällen hos oss, direkt anpassade och avsedda för personalens nivå och önskemål. Teamkänsla, koncentrationsförmåga, tillit, och den allmänna hälsan stärkts avsevärt genom denna träning. Inte bara den fysiska styrkan ökar, så gör även självkänslan.
Hör av er för mer information och få ett skräddarsytt upplägg.

SVENSEXA/MÖHIPPA

Gifter sig din bästa vän och ni söker en riktig adrenalinkick innan kvällen drar igång? Hör av er så sätter vi ihop ett program efter era önskemål.