MÅNDAG

TJEJGRUPP/GIRLS NIGHT OUT
17:00 - 18:00

AVANCERAD/TÄVLING
18:00 - 19:15

NYBÖRJARE/FORTS.
19:15 - 20:30

TISDAG


 

ONSDAG


JUNIORER NYBÖRJARE/FORTS
17:00 - 18:00

NYBÖRJARE/FORTS.
AVANCERAD/TÄVLING
18:00 - 19:30

TORSDAG

TÄVLINGSGRUPP
18:00-19:30

FREDAG

 

LÖRDAG

BARN
10:00 - 11:00

JUNIORER NYBÖRJARE/FORTS
10:00 - 11:00

FORTS/AVANC - SPARRING
11:00 - 12:15 

NYBÖRJARE - SPARRING
11:00 - 12:15 - TEKNIK

SÖNDAG


 

BARN

Grundläggande är att väcka barnens intresse för idrott i allmänhet och thaiboxning i synnerhet. Det handlar om att barnen och ungdomarna ska se träning som en naturlig och självklar del av livet. Att hitta tjusningen och glädjen i fysisk aktivitet samt att få uppleva tillfredsställelsen i att bli fysisk trött.
Vi förstår att barn och ungdomar inte är små vuxna utan ska bemötas som barn/ungdomar. Dessutom utvecklas barnen olika både mentalt och fysiskt varför vi ställer rimliga krav både vad gäller det idrottsliga och disciplinen. Enkelhet och upprepning är receptet. Träningen är lekfull men disciplinerad och innehåller olika delar av kampsportsträning men också koordination-, smidighets-, konditions- och balansövningar.
Vårt mål är att ge ditt barn bättre motorik, kondition, självkänsla och trygghet. 
Barnen måste känna att det är roligt att gå till träningen, grunden för att barnen ska ha roligt är att de känner sig trygga och vågar vara sig själva.
Ålder 6-9

Juniorer

Vi lär oss självförsvar, koordination och  thaiboxning på ett roligt sätt. Träningen skiljer sig inte mycket från vuxengrupperna, men är i många aspekter anpassad för juniorer. Att växa av att utvecklas (att bli bättre) samt att upptäcka att man faktiskt växer av att hjälpa andra (sina träningskamrater) att utvecklas är ledstjärnorna i juniorverksamheten. Lyckas vi med detta så skapar vi inkluderande grupper där man känner att man tillhör något och där man trivs och känner sig trygg.
Det är också viktigt att förstå att försöka bli så bra som möjligt på sin idrott alltid utgår från individen och dennes förutsättningar. Det kan med andra ord vara en lika stor prestation att gå sin första diplommatch som att vinna en VM-final för två olika individer. Att göra framsteg är det som är viktigast och varje individ har olika utmaningar att inspireras av
Juniorgruppen leds av erfarna tränare och förutom den rena thaiboxningsträningen så fokuserar vi mycket på teambuilding och mentorskap. Vi strävar efter att bygga både en hälsosam kropp och en hälsosam knopp genom träning av både fysiken och psyket. 
Ålder 9-15

nybörjare

Detta är den tekniskt lättaste gruppen. Nybörjargruppen passar perfekt för dig som har lite eller ingen som helst erfarenhet av sporten tidigare.
Alla från 15 år och uppåt är varmt välkomna.
I denna grupp tränar vi grunder och lättare kombinationer. Vi tränar på mittsar och en hel del konditionsinriktad träning.

FORTSÄTTNING

För fortsättning krävs att du tränat thaiboxning minst i 3 terminer och har goda förkunskaper hur alla grundläggande tekniker utförs.
I den här gruppen är sparring en given del av träningen och du förväntas kunna hålla en bra nivå på mittshållning. 

AVANCERAD

För att träna i den avancerade gruppen krävs att du tränat thaiboxning minst i 5 terminer och har goda kunskaper hur alla grundläggande tekniker utförs. I den här gruppen är sparring en given del av träningen och du förväntas kunna hålla en bra nivå på mittshållning. Teknikerna blir mer avancerade och kombinationerna längre. Här ställs även krav på en god kondition.

tävlingsgrupp

I denna grupp tränar endast de som har lång erfarenhet av thaiboxning, behärskar en hög nivå och god mittshållning. Deltagare i denna grupp är tävlingsaktiva eller tränar som tävlingsaktiva. Du har full koll på alla basövningar samt tekniker.
Alla elever i tävlingsgruppen får personlig coachning samt kosthjälp för att nå maximala resultat.

Att delta i tävlingsgruppen innebär att man har avvägt om man är beredd att lägga ned den tid, engagemang och det hårda arbete som krävs. Ni är en del i en grupp som utvecklas tillsammans och deltar lika mycket för era träningskamraters skull som för er egen. Ambitionen är att ha så hög närvaro som möjligt.
Det ställs höga krav på att engagera sig i verksamheten, hålla pass, stötta klubbkamrater i stort och smått, att verka för god stämning samt att  hjälpa till att skapa en välkomnande atmosfär som gynnar kontinuitet i klubben.
Det är viktigt att alla aktiva i tävlingsgruppen förstår att tävlandet endast är möjligt tack vare LMT som helhet. För att helheten ska bli så bra som möjligt förväntas alla aktiva i tävlingsgruppen att vara förebilder och göra sitt yttersta för att ge tillbaka till den övriga verksamheten.
Ni har ett genuint intresse i att göra LMT till en inkluderande miljö där alla medlemmar trivs och känner sig trygga. Detta inkluderar alla sorters handlingar som gör LMT till en bättre klubb och omfattar allt från att hålla rent och snyggt till att vara tillhands för sina klubbkompisar (nybörjare som tävlande) och se till att alla mår bra.

the mad dog bootcamp

dra iväg ett mail vid intresse!