Leksand Muaythai startade våren 2019 med förhoppningen att vi skulle få till en klubb där vi kunde utöva det som vi brinner för, thaiboxning! Traditionerna, mitsarna, säckarna, sparringen, svetten och träningsvärken. Utöver själva träningen ville vi skapa en plats för människor att träffas på. LMT skulle vara plats för alla! 
Allt har gått över förväntan och det var nog ingen som vågade tro på att det skulle växa till sig så här snabbt. Att det finns ett behov visar sig på våra pass där det är allt mellan 25 – 40 personer. På barngruppen är vi mellan 15 och 30 barn och vi växer hela tiden. Våra medlemmar är allt mellan knattar till 60-åringar, både kvinnor och män.
Till oss ska man kunna komma som man är, oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller religion. Du får vara lång, kort, smal, hjulbent och otränad med några extra kilon här och där. Vi har en genuin närvarande värme på vår klubb, vi tror på att man växer och utvecklas bäst i en positiv miljö.
Allt som inte har med träning och kärleken till sporten att göra lämnas utanför lokalen såvida inte någon behöver stöd, prata av sig eller en klapp på axeln. 

På LMT tränas man inte bara för att vinna i ringen utan också för att kunna utvecklas som person. Vi ger människor möjlighet att växa, förstärka sin självkänsla och få hälsosamma förebilder. Våra värderingar skall speglas, inte bara under träningstid, utan också utanför. Vi vet att thaiboxning är en sport som bygger en bra självbild och som har en fantastisk förmåga att fånga upp ungdomar som inte hittat rätt.

Jag har blivit gladare, starkare både fysiskt och mentalt och även fått ett bättre självförtroende i andra sammanhang. För mig var det ett jättekliv att kliva in i en grupp och börja träna. // Ida Holén

Får man svara som mamma och fru med? Har iaf två galet peppade killar som älskar att gå till träningen varje vecka. Länge sen jag såg den glöden. Bra träning = bättre välmående. // Madeleine How

Jag tränar på LMT för det är bra pepp och det är roligt att kunna träna med folk jag känner. Jag valde thaiboxning för att jag vill lära mig självförsvar och för det verkar väldigt roligt. Jag började i höstas och har fortsatt med detta för att jag lär mig av tränarna och jag kan mer än vad jag trodde. Jag har utvecklat sparkarna mest. Och efter alla träningar känner jag mig bättre och starkare! Klubben är pepp och stöttande om man gör fel, och det är alltid lika kul att komma dit! // Elsa Thulemark (Junior)

Jag älskar den här träningen! När jag går från träningarna är kroppen så slut men ändå så längtar jag tills nästa gång, älskar känslan av att hjärnan är typ nollställd. Jag behöver mer gemenskap i mitt liv och det känner jag att jag verkligen får i klubben. Känner mig alltid välkommen och inkluderad. Jag känner mig gladare och starkare både fysiskt och psykiskt efter dessa månader. Thaiboxning har blivit en viktig och väldigt betydelsefull del av mitt liv.
// Jessica Sven

Jag har fått mycket bättre självkänsla, mer motivation till saker och bättre välmående! 
Jag har svårt att gå in i en grupp och delta, men med detta gäng är det inga problem alls! 
Jag fastande för detta direkt och bestämde mig för att jag ska tävla i detta. Har nu gått ner från 115kg till 107 bara genom denna träning. Sammanlagt är det nu -19 kg på vågen! Är otroligt nöjd med samhörigheten och känslan i gruppen! Inga sura miner!
// Henric "Lillebror" Blomkvist

Jag började träna på LMT i somras och sedan dess var jag fast. Jag tränar för att det är så grymt kul och bra träning för hela kroppen, och för gemenskapen. Stämningen på klubben är så grym, oavsett om du kommer dit som nybörjare eller har tränat förut så är du alltid välkommen. Alla visar respekt och hjälper varandra. 
Kroppen har blivit stabilare och lättare, känner mig mycket mer tillfreds med mig själv och är stolt över att jag vågade testa thaiboxning, var väldigt nervös första gången. 
// Andreas Hansson

Grymma coachen, gemenskapen och den härliga stämningen gör att jag aldrig vill missa ett pass! Älskar blandningen i träningen mellan styrka, puls och teknik. Så bra så kul! // Jenny Rönning

Det är ju så kul!! Skön stämning på träningarna. Kroppen känns stabilare och rörligare. Och lugnet som uppstår i kroppen efter ett pass är ju helt fantastiskt. 
// Johan Gunnarsson

Roligt, fått nya vänner. Roligt att få slå och sparka på säck. En bra sport och får bra träning och svettas. Och jag mår bra av att träna och Sebastian är snäll.
// Mattheo Hansson (Barngruppen)